Nieuw project aanmaken

Stap 1: Eenvoudig een nieuw project aanmaken

Defineer project, looptijd, facturabele uren en budget. Zo heeft u maximale controle dankzij de begrotingsopties.

Gratis aanmelden

Stap 2: Deelprojecten toevoegen

Voeg eventuele deelprojecten hier toe. U geeft aan hoeveel uren aan het deelproject besteed mogen worden.

Gratis aanmelden

Nieuw deelproject toevoegen
Voeg projectleden en taken toe

Stap 3: Projectleden toewijzen

Geef aan welke projectleden er zijn en wat hun taken en kosten zijn. Als u een projectbegroting heeft ingesteld, kunt u zelfs aangeven hoeveel uur of geld er aan een taak besteed mag worden! Tijdschrijven gaat gemakkelijk met de iPhone app van DigitaleFactuur of de DigitaleFactuur Desktop Applicatie.

Gratis aanmelden

Stap 4: Duidelijk overzicht en heldere rapportage

Met één klik bekijkt u de details van gebruikers, taken en deelprojecten en heeft u een helder overzicht van het project, de urenregistratie en de winstgevendheid ervan.

Gratis aanmelden

Projectstatistieken

Projectbegroting

Dankzij handige begrotingsopties heeft u maximale controle over uw projecten. Stel per project in hoeveel het project en iedere taak mag kosten voor een helder overzicht van de winstgevendheid.

Projectleden

Via de gebruikersmodule kunnen werknemers toegang krijgen tot het project en eenvoudig tijdschrijven. In het gebruikersoverzicht kunt u gebruikers toevoegen en verwijderen.

Projecttaken

Per project kunt u aangeven welke taken uitgevoerd moeten worden. Projectbegroting ingesteld? dan kunt u zelfs aangeven hoeveel uur of geld aan deze taak besteed mag worden.

Meld u gratis aan voor DigitaleFactuur